Logo Essie Vormgeving & Websites
Zelf je eigen website bouwen met Essie

Bouw zelf je eigen unieke klantwervende website!

Yes! Je gaat ervoor. Je gaat je eigen bedrijf beginnen. Of misschien ben je al even bezig. Alleen staat er nog geen (goede) website online terwijl je natuurlijk wél graag goed gevonden wilt worden. Zonder website geen bedrijf, zeggen ze weleens. Dus time for action!

Maar ja, waar begin je? Er komen al financiële uitdagingen genoeg op je pad als je voor jezelf begint. Een website laten bouwen voor een paar duizend euro, is nou niet echt waar je portemonnee blij van wordt. Maar ja, je wilt natuurlijk wel professioneel voor de dag komen. Het liefste zou je het gewoon zelf kunnen want dan hoef je daarna tenminste ook niet voor elk wissewasje naar een webbureau om iets aan te laten passen. Je ziet allemaal leuke reclames van systemen waar je zelf súper makkelijk en snel zelf je eigen website kunt maken. Ken je ze? Echt héél handig zijn ze, totdat je ermee aan de slag gaat… Vervolgens zit je alsnog wekenlang gefrustreerd te prutsen met een resultaat dat nou niet echt bepaald aan je wensen voldoet. Dat kan anders!

Inmiddels maak ik websites in een handomdraai en weet ik precies welk systeem het beste werkt en waar je op moet letten. En die kennis deel ik graag met jou! Zodat ook jij makkelijk en snel zelf je eigen unieke klantwervende website maakt. Zónder zorgen en zónder technisch gedoe.

Door hem helemaal ‘JIJ’ te maken, ga je automatisch de klanten aantrekken die jij wilt. Ik leer je precies hoe je dat doet!

Bouw zelf in je eigen tijd en tempo je website door stapje voor stapje de video’s te volgen. Van de voorbereiding, tot de bouw tot het zelf bijhouden.

Online training: Website bouwen

N

Onbeperkt toegang tot de online training

N

Onbeperkt toegang tot de community voor vragen

N

BONUS Divi professionele pagebuilder t.w.v. € 249

Bouw in één dag zelf je website onder mijn begeleiding. In een klein groepje op een inspirerende plek en compleet verzorgd met een heerlijke lunch.

1 daagse workshop: Website bouwen

N

Live workshopdag webbouwen

N

Checklist voor supersterke inhoud

N

Onbeperkt toegang tot de online training

N

Onbeperkt toegang tot de community voor vragen

N

BONUS Divi professionele pagebuilder t.w.v. € 249

Bekijk hieronder wat anderen zeggen over samenwerken met mij:

  Laura Elsman Website

  Al een tijd liep ik met het plan rond om een nieuwe website te creëren, maar ik kwam maar niet in actie om het daadwerkelijk te doen.

  Tot ik webbouwer Esther online tegenkwam en op haar website ging rondneuzen. Ik was erg gecharmeerd van haar positieve energie en know how over websites.

  Ik koos voor het VIP traject van Esther, omdat ik een nieuwe en betere website wilde die zij samen met mij kon maken.

  Daarnaast wilde ik mijn site zelf onderhouden. Door de online training en de community heb ik nu alle kennis en inspiratie onder handbereik.

  Echt een aanrader!

  Laura Elsman

  Videocoach LOV Academy

  Roderick Websites & Branding overzicht (1)

  Blij verrast over de snelheid en kwaliteit waarmee ik een nieuwe website heb kunnen bouwen. Esther is enthousiast, creatief en heeft de expertise in huis zodat ik snel een mooie site neer kon zetten voor Bewust vaderschap.

  Het voordeel van het VIP pakket is dat ik nu nog meer heb geleerd zodat ik zelf dingen kan oplossen en niet altijd afhankelijk ben van een externe partij. Ook de digitale leeromgeving als naslagwerk en dat ik voor vragen nog steeds terecht kan.

  Super!

  Bedankt Esther.

  Roderick Timmermans

  Bewust vaderschap & In2Coaching

  Judith v Benthem Websites & Branding overzicht

  Wauw wauw wauw!

  Wat is werken met jou een feestje en wát ben ik blij met het resultaat! Een dikke vette shout out naar jou Esther!!” Echt een topper in jouw vak!
  In januari de knoop doorgehakt, na veel te lang alleen getobt te hebben. Toen ik dit met een klant deelde, vertelde hij over jou en ik ben eigenlijk meteen gaan volgen.

  Na een “noodkreet” gestuurd te hebben in het contact formulier, belde Esther mij al snel en dat was het begin en binnen no-time hadden we een logo, mijn huisstijl én een website!

  Man wat ben ik blij met het resultaat! Ik ben je super dankbaar!

  Judith van Bentem

  Moment Massage & Hormoon Balans

  Over Essie

   Ik ben Esther en ik heb al 14 jaar mijn reclamebureau. Met Essie goes… wil ik jou laten zien dat zelf je website bouwen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en ook niet veel hoeft te kosten.

   Mijn missie is zoveel mogelijk ondernemers online zichtbaar laten zijn met een site die ze past als een handschoen. Want dan ga je stralen! En klanten aantrekken die bij je passen en omzet draaien en zelfverzekerd je business runnen en dat gun ik iedereen!

   In mijn eerste jaren als ondernemer zette ik anderen wel in de schijnwerpers maar liet mezelf niet (genoeg) zien. Sinds ik ben gaan ondernemen op míjn manier, wat bij míj past en zoals ík het wil, ben ik gaan shinen en help ik ondernemers uit heel Nederland en België om dat ook te doen!

   Bekijk hieronder wat anderen zeggen over samenwerken met mij:

    Anke - Branding overzicht

    Echt ideaal en super tof! Esther heeft me alles laten zien, zodat ik mijn site zelf kan bewerken.

    Esther is een vriendelijk en zorgvuldig persoon waar ik erg goed mee heb kunnen samenwerken.

    Mocht je iemand zoeken die mét jou een logo en website maakt, dan zou ik zeker een pakket bij Essie goes… afnemen!

    Anke de Groot

    Anke de Groot Coaching

    Healthsome - Branding overzicht

    Ik ben pas voor mezelf begonnen en wist echt niet waar ik moest beginnen met mijn website. Ik wist niks van design of ontwerp. Ik was er zo blij mee dat ik met behulp van Esther mijn website heb gebouwd. Ze heeft me stap voor stap meegenomen en heel veel dingen uitgelegd. Daar heb ik nu nog steeds profijt van! Door Essie’s uitleg kan ik mijn website zelf onderhouden, dingen toevoegen/verwijderen of aanpassen.

    Ik kan echt iedereen aanraden om met Essie goes… te werken!

    Savannah in 't Veld

    Healthsome

    Honneurs website overzicht 3 phones

    Toen ik de toffe website van mijn zusje zag (die ze samen met Esther gemaakt had), wist ik; bij Esther moet ik zijn!

    Zo gezegd, zo gedaan ;-). Esther reageert snel en is laagdrempelig dus de communicatie vond ik heel fijn. Ik had nog maar weinig verstand van websites, maar Esther nam mij “bij de hand” en legde me precies uit wat ik moest doen. Naast haar kennis, is ze ook een leuke persoonlijkheid om mee samen te werken; gezelligheid én hard werken, gaan bij haar hand in hand!

    Marina Curvers

    Honneurs

    Vind je het interessant maar twijfel je nog over wat het beste bij je past? Plan dan vrijblijvend een advies gesprek in.