Logo Essie Vormgeving & Websites

Over Essie

Van creatief tekenkind naar grafisch vormgever en webbouwer.

#getrouwd #mama van 2 jongens #familiemens #woon aan de rivier #catlover #sportief  #restauranttester 😉 #muziekliefhebber

Esther Quakernaat

Als klein meisje zat ik altijd te tekenen. Overal waar ik was had ik mijn schetsboek bij me en zat ik met een groot wit vel en een prachtige doos kleurpotloden heerlijk te tekenen. Meestal tekende ik katten na. Ook maakte ik hele stripverhalen. Over Jantje Ballon; een zelfverzonnen stripfiguur die van alles beleefde.

Op de middelbare school koos ik als één van de weinigen tekenen als examenvak en ik slaagde met een 9! Logisch was dus dat ik naar de kunstacedemie of het grafisch lyceum zou gaan. Ik koos voor het laatste, omdat je daar meer opgeleid wordt om in een bedrijf te werken. Ik ben in 1998 afgestudeerd als grafisch vormgever.

Daarna heb ik altijd bij reclamebureaus en drukkerijen gewerkt. Ik heb daar veel geleerd, zowel op het creatieve als op het technische vlak.

In 2009 ben ik voor mezelf begonnen met mijn eigen reclamebureau Essie Q design. Ik heb een leuke klantenkring opgebouwd en ontwerp nog steeds met veel plezier mooie dingen voor bedrijven. 

Voor zzp’ers en startende ondernemers heb ik ook veel logo’s mogen ontwerpen en huisstijlen ontwikkeld. 

Echter, ondanks dat ik mijn diensten als klein reclamebureau redelijk voordelig aanbied, zeker t.o.v. grote bureau’s, merkte ik dat het in totaal toch vaak een flinke uitgave was voor starters die niet echt een budget voor reclame en marketing hebben. Daarbij komt er tijdens het opstarten van een bedrijf heel veel kijken en lopen de kosten op alle vlakken al snel op. Dat herken ik zelf ook nog wel van toen ik nog in de opstartfase zat. Ik begrijp dus goed dat de kosten al snel hoog zijn en dat er dan niet altijd geld over is voor het laten ontwerpen van een huisstijl of het maken van een website. Terwijl elke ondernemer wél graag professioneel voor de dag komt en zich realiseert dat een herkenbare huisstijl juist zo belangrijk is voor het opbouwen van vertrouwen van hun klanten.

Vaak hebben starters meer tijd dan geld en hebben ze zelf al ideeën van wat ze bij hen vinden passen, alleen hebben ze niet de mogelijkheden om het ook daadwerkelijk zelf te maken. Daar heb ik nu een oplossing voor!

Ik help jóu als vrouwelijke ondernemer door samen met mij binnen een paar uur je eigen logo en visitekaartje te maken. Heb je die al maar wil je juist je huisstijl verder uitbouwen in online- en offline ontwerpen? Dus bijvoorbeeld in een folder, flyer, e-book, header voor je website of templates  voor social media, zodat ook je tijdlijn jouw eigen herkenbare stijl heeft (personal branding). Dan heb ik nu de ideale oplossing voor jou! We kunnen zelfs samen binnen een dag jouw hele website bouwen.

 

Samen met jou zorg ik ervoor dat alles klopt, op alle vlakken, waardoor jij met je business eenheid en duidelijkheid uitstraalt. En dit alles tegen minimaal de helft minder kosten t.o.v. een reclamebureau. Hoe lekker klinkt dat?!

Als je bij mij komt, ga je na een paar uur de deur uit mét de ontwerpen waar je voor kwam. Dus geen lange wachttijden bij dure reclamebureaus. Je kunt je nieuwe uitstraling direct overal voor inzetten. Geweldig toch?!

En nog een groot voordeel is dat je, doordat we het maken in Canva (gratis online ontwerpprogramma) en WordPress (gratis online website bouw programma), je na afloop je eigen account hebt en door mij al een aardig inzicht hebt gekregen in het programma, dus kun je er thuis op elk gewenst moment zelf weer mee aan de slag om zelf nieuwe dingen te gaan creeëren. En geloof mij, als je eenmaal bezig bent in deze programma’s, dan wil je niet meer ophouden. Het zeer gebruiksvriendelijke programma waar ik je mee leer werken, maakt van iedere inspiratieloze een creatieveling die haar eigen ideeën meteen uitwerkt en kan gebruiken.

Dus ben jíj die powerchick die nu eens écht wil gaan knallen met haar business? Én die het een kick vindt om haar eigen unieke uitstraling zelf te bepalen en te creeëren… Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak! Dan heb jij binnen no-time jóuw unieke, eigen ontworpen uitstraling en kun jij bij al je klanten super professioneel voor de dag komen!

Liefs en creatieve groet,

Essie