Logo Essie Vormgeving & Websites

Digitaal visitekaartje

Papieren visitekaartjes zijn zó 2020! Dit digitale visitekaartje is helemaal van nu. Modern, duurzaam en ook nogeens veel voordeliger dan de traditionele visitekaartjes. Je hebt nl. maar 1 kaartje nodig, dus het is een eenmalige investering. Die kun je laten scannen door degene die je je kaartje wilt geven. Je naam, functie, mail en telefoonnummer en desgewenst adres met google maps kun je meteen op laten slaan. Verder de links naar al je social media. Diegene scant hem met zijn/haar mobiel en voilá; jouw gegevens staan in diens mobiel.

Wil jij ook graag diens gegevens voor een follow-up?
Er is een optie om hun gegevens achter te laten, of meteen een afspraak in te plannen, en die gegevens krijg jij vervolgens direct in je mailbox. Ideaal!

Ben jij geïnteresseerd in zo’n digitaal visitekaartje?

Indra digitaal visitekaartje Mock-up grabby

Een digitaal of elektronisch visitekaartje is:

  • Handiger
  • Hipper
  • Duurzamer
  • Voordeliger

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van een digitaal / elektronisch visitekaartje:

Dit digitale (elektronische) visitekaartje is echt heel tof, duurzaam en helemaal van nu. Je hebt ze in PVC maar evt. ook in hout, voor een natuurlijke look. Het is ook nog eens veel voordeliger dan visitekaartjes drukken, want de kosten zijn eenmalig. Je hebt maar 1 kaartje nodig en je kunt wijzigingen zelf zo vaak doorvoeren als je wilt op je eigen profielpagina.

Hoe het werkt: Er zit een NFC chip in (werkt op alle nieuwere mobiele toestellen) en er staat een QR code op voor oudere modellen. Dus je houdt het kaartje voor iemands mobiel en dan scant hij eigenlijk automatisch die chip en anders kan diegene met zijn camera de QR code scannen. Daarna verschijnt meteen jouw eigen online profiel in jouw kleuren met jou foto en al jouw contactgegevens (ook social media en een je adres op googlemaps) op diens mobiel. Die kan hij meteen opslaan en er zit zelfs ook een knop op waarbij diegene zijn of haar gegevens kan ingeven, die automatisch naar jou doorgemaild worden, zodat jij ook diens gegevens meteen hebt.

Je kunt je profielpagina ook als app voorvertoning op je mobiel zetten, als je dan het kaartje niet bij je hebt, kun je daarop klikken en verschijnt ook de QR code zodat die ander die kan scannen en meteen al jouw gegevens in zijn of haar telefoon kan opslaan. Echt superhandig! Voor zowel ZZP’ers als ook grotere bedrijven met meerdere mensen.

Als je dit wilt, dan is het enige wat je hoeft te doen: je logo, profielfoto, evt. je gewenste kleurcodes en een leuke achtergrondfoto naar mij door te mailen, en dan krijg je van mij een voorstel terug en regel ik de de productie. Dan heb je pe pasje binnen een paar dagen in huis.

De kosten zijn eenmalig € 147,-* (als je bij mij mijn ZZP Quick Start pakket afneemt is het voordeliger want dan zit het ontwerp bij de prijs in). Daarvoor verzorg ik het ontwerp van het pasje en je online profiel en regel ik het pasje met QR code en geïntegreerde NFC chip incl. thuisbezorging voor je.

* Deze prijs is ook nogeens incl. het inlaadscherm met je eigen logo. Dit is bij de producenten een extra optie, maar ja, welke ondernemer wil dat nou niet?! Dus ik heb dat meteen in de prijs meegenomen.

Digitaal visitekaartje Essie goes
Digitaal visitekaartje Essie goes Esther Quakernaat

Ik toen ik mijn eigen digitale visitekaartje binnenkreeg. Ik was zelf meteen super enthousiast!! In dit filmpje laat ik je zien hoe het werkt. Inmiddels heb ik een leuke samenwerking met de producenten, waarbij ik een uniek ontwerp maak voor de klant en diens online profiel volledig instel én zorg dat zij binnen een dag jouw pasje bij jou op de mat laten vallen.

Reacties van anderen die hem al hebben:

Review digitaal visitekaartje
Essie en Evelien digitaal visitekaaartje online profiel
Review Evelien ZZP Quick start pakket logo digitaal visitekaartje
Review digitaal visitekaartje Mieke
Review digitaal visitekaartje Mavis
Review digitaal visitekaartje Miranda

Papieren visitekaartjes…. Zoooo 2020!

Voordelen van een electronisch visitekaartje:

  • Maar 1 pasje nodig
  • PVC, hout of metaal
  • Duurzamer
  • Gegevens online aan te passen
  • Veeeeel cooler