Bouw je website in een dag

Beleef met een intiem groepje ondernemers een compleet verzorgde dag in een natuurlijke, inspirerende omgeving en bouw zelf je website.

Krijg persoonlijke begeleiding

Ik leg je alles stapje voor stapje uit en help je met de vormgeving en techniek. Zo ben je verzekerd van een professioneel resultaat.

Kom in een korte tijd online

Vooraf krijg je hulp voor de voorbereiding. Tijdens de webbouwdag zetten we de complete basis neer en staan je belangrijkste pagina’s.

Met een website bereik je meer mensen en kun je de klanten aantrekken die bij je passen. Bekijk hieronder de video van de webbouwdag en hoor ook waarom anderen meegedaan hebben.

  1-daagse Workshop Webbouwen

  Je wilt een website voor je onderneming maar je hebt werkelijk geen idee waar je moet beginnen. Je wilt het graag zelf doen want je houdt graag de controle over hoe het eruit komt te zien, zodat het echt ‘100% jij‘ uitstraalt. Bovendien wil je hem graag zelf bij kunnen houden en niet voor elk wissewasje afhankelijk zijn van een extern bureau. Je wilt tegelijkertijd dat hij snel online staat en natuurlijk ook dat hij professioneel oogt en goed vindbaar is. Graag een beetje van jezelf en een beetje van maggie (Essie 😉 dus. Als jij je in dit verhaal herkent, dan is deze workshop ideaal voor jou!

   Beleef deze dag en meld je aan!

   Voel jíj nu dat het jouw moment is om écht voor die website te gaan? Geef je dan op en laat je verwennen op deze compleet verzorgde dag met een warme ontvangst, wat lekkers bij de koffie en een heerlijk uitgebreid lunchbuffet. Ontmoet andere ondernemers in een natuurlijke omgeving, laat je creativiteit de vrije loop op deze inspirerende plek en ga met een prachtige website en een blij en trots gevoel naar huis.

    De volgende data staan op de planning:

    VRIJDAG 26 APRIL VOL!
    VRIJDAG 17 MEI
    VOL!
    VRIJDAG 28 JUNI

    Deze dag gaat normaalgesproken 1297 kosten. Nu bied ik hem aan voor de prijs van maar 797!

    Let op! Er mogen maximaal 4 deelnemers meedoen en je officiële aanmelding is geldig na betaling. Geef bij je bestelling aan welke dag je wil komen.

    Essie Webbouw Dag staand wijzend lachend

    Waarom meedoen:

     Je zet je bedrijf professioneel neer

     Je maakt een aansprekende website, waarin je verbinding maakt met je klanten en ze meteen weten waarmee jij hen kunt helpen.

     Je krijgt persoonlijke begeleiding

     Je doet het zelf, maar niet alleen. Tijdens deze dag leer je zelf je website te bouwen als een pro en krijg je de juiste tools om er daarna zelf mee verder te gaan.

     Je website kan snel online

     Je verliest geen tijd door zelf te blijven hangen op technische dingen en steeds dingen uitzoeken. Ik help je snel en goed te bouwen.

     En... je hebt een stok achter de deur

     Door je op te geven weet je zéker dat jij binnenkort écht je website live hebt staan. There’s no way back 😉

     Over Essie

      Ik ben Esther Quakernaat en heb meer dan 20 jaar ervaring in branding, vormgeving en webdesign en sinds 2009 run ik mijn eigen reclamebureau. Met Essie goes… wil ik jou laten zien dat zelf je website bouwen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en ook niet veel hoeft te kosten. Dat het zelfs heel leuk is! Ik heb zelf inmiddels 100’en websites gebouwd en met mijn kennis en passie help ik jou graag om iets goeds neer te zetten.

      Mijn missie is zoveel mogelijk ondernemers online zichtbaar laten zijn met een site die ze past als een handschoen. Want dan ga je stralen! En klanten aantrekken die bij je passen en omzet draaien en zelfverzekerd je business runnen en dat gun ik iedereen!

      In de eerste jaren hield ik mezelf klein als ondernemer, ik zette anderen wel in de schijnwerpers maar liet mezelf niet (genoeg) zien. Sinds ik ben gaan ondernemen op míjn manier, wat bij míj past en zoals ík het wil, ben ik gaan shinen en help ik ondernemers uit heel Nederland en België om dat ook te doen!

      Nu wordt het tijd dat jíj jezelf op jouw unieke manier gaat laten zien.

      Kies de datum die jou het beste uitkomt en ga lekker met je website aan de slag. Hoe tof zou het zijn als jij hierbij bent!
      Het is een exclusieve dag en daarom is altijd een groepje van maar maximaal 4 deelnemers. Vol is vol! Dus meld je snel aan en profiteer van de intieme sfeer, de extra persoonlijke aandacht voor jou én het ongelofelijke prijsvoordeel.

      De volgende data staan op de planning:

      VRIJDAG 26 APRIL VOL!
      VRIJDAG 17 MEI
      VOL!
      VRIJDAG 28 JUNI

      Deze dag gaat normaalgesproken 1297 kosten. Nu bied ik hem aan voor de prijs van maar 797!

      Let op! Er mogen maximaal 4 deelnemers meedoen en je officiële aanmelding is geldig na betaling. Geef bij je bestelling aan welke dag je wil komen.

      Bekijk hieronder wat anderen zeggen over samenwerken met mij:

       Anke - Branding overzicht

       Echt ideaal en super tof! Esther heeft me alles laten zien, zodat ik mijn site zelf kan bewerken.

       Esther is een vriendelijk en zorgvuldig persoon waar ik erg goed mee heb kunnen samenwerken.

       Mocht je iemand zoeken die mét jou een logo en website maakt, dan zou ik zeker een pakket bij Essie goes… afnemen!

       Anke de Groot

       Anke de Groot Coaching

       Healthsome - Branding overzicht

       Ik ben pas voor mezelf begonnen en wist echt niet waar ik moest beginnen met mijn website. Ik wist niks van design of ontwerp. Ik was er zo blij mee dat ik met behulp van Esther mijn website heb gebouwd. Ze heeft me stap voor stap meegenomen en heel veel dingen uitgelegd. Daar heb ik nu nog steeds profijt van! Door Essie’s uitleg kan ik mijn website zelf onderhouden, dingen toevoegen/verwijderen of aanpassen.

       Ik kan echt iedereen aanraden om met Essie goes… te werken!

       Savannah in 't Veld

       Healthsome

       Honneurs website overzicht 3 phones

       Toen ik de toffe website van mijn zusje zag (die ze samen met Esther gemaakt had), wist ik; bij Esther moet ik zijn!

       Zo gezegd, zo gedaan ;-). Esther reageert snel en is laagdrempelig dus de communicatie vond ik heel fijn. Ik had nog maar weinig verstand van websites, maar Esther nam mij “bij de hand” en legde me precies uit wat ik moest doen. Naast haar kennis, is ze ook een leuke persoonlijkheid om mee samen te werken; gezelligheid én hard werken, gaan bij haar hand in hand!

       Marina Curvers

       Honneurs

       Wat kun je verwachten?

        Checklist voor voorbereiding

        Voordat je gaat bouwen heb je natuurlijk wel teksten en beelden nodig. Ik help je met hoe je zorgt voor sterke content, zodat je een klantwervende website neerzet.

        Live Experience Webbouw Dag

        Tijdens deze dag leer ik je stap voor stap hoe je je website goed neerzet en er zelf mee verder kunt. Door de natuurlijke, inspirerende locatie komt je creativiteit los. Je wordt verwend met lekkers en ontmoet andere ondernemers.

        Ik help je graag verder

        Misschien wil je thuis je website nog verder aanvullen of heb je later nog vragen. Natuurlijk help ik je dan ook verder! Je kunt onbeperkt vragen stellen in de support community en krijgt onbeperkt toegang tot mijn online training.

        Heb jij zin om te gaan knallen? Ben jij er klaar voor om jezelf te gaan laten zien en wil jij de positieve energie van deze dag gebruiken om iets tofs neer te zetten waar je klanten van aangaan?

        De volgende data staan op de planning:

        VRIJDAG 26 APRIL VOL!
        VRIJDAG 17 MEI
        VOL!
        VRIJDAG 28 JUNI

        Deze dag gaat normaalgesproken 1297 kosten. Nu bied ik hem aan voor de prijs van maar 797!

        Let op! Er mogen maximaal 4 deelnemers meedoen en je officiële aanmelding is geldig na betaling. Geef bij je bestelling aan welke dag je wil komen.

        Bekijk hieronder wat anderen zeggen over samenwerken met mij:

         Laura Elsman Website

         Al een tijd liep ik met het plan rond om een nieuwe website te creëren, maar ik kwam maar niet in actie om het daadwerkelijk te doen.

         Tot ik webbouwer Esther online tegenkwam en op haar website ging rondneuzen. Ik was erg gecharmeerd van haar positieve energie en know how over websites.

         Ik koos voor het VIP traject van Esther, omdat ik een nieuwe en betere website wilde die zij samen met mij kon maken.

         Daarnaast wilde ik mijn site zelf onderhouden. Door de online training en de community heb ik nu alle kennis en inspiratie onder handbereik.

         Echt een aanrader!

         Laura Elsman

         Videocoach LOV Academy

         Roderick Websites & Branding overzicht (1)

         Blij verrast over de snelheid en kwaliteit waarmee ik een nieuwe website heb kunnen bouwen. Esther is enthousiast, creatief en heeft de expertise in huis zodat ik snel een mooie site neer kon zetten voor Bewust vaderschap.

         Het voordeel van het VIP pakket is dat ik nu nog meer heb geleerd zodat ik zelf dingen kan oplossen en niet altijd afhankelijk ben van een externe partij. Ook de digitale leeromgeving als naslagwerk en dat ik voor vragen nog steeds terecht kan.

         Super!

         Bedankt Esther.

         Roderick Timmermans

         Bewust vaderschap & In2Coaching

         Judith v Benthem Websites & Branding overzicht

         Wauw wauw wauw!

         Wat is werken met jou een feestje en wát ben ik blij met het resultaat! Een dikke vette shout out naar jou Esther!!” Echt een topper in jouw vak!
         In januari de knoop doorgehakt, na veel te lang alleen getobt te hebben. Toen ik dit met een klant deelde, vertelde hij over jou en ik ben eigenlijk meteen gaan volgen.

         Na een “noodkreet” gestuurd te hebben in het contact formulier, belde Esther mij al snel en dat was het begin en binnen no-time hadden we een logo, mijn huisstijl én een website!

         Man wat ben ik blij met het resultaat! Ik ben je super dankbaar!

         Judith van Bentem

         Moment Massage & Hormoon Balans

         Beleef deze dag en meld je aan!

         Geef je op en laat je verwennen op deze compleet verzorgde dag met een warm ontvangst, wat lekkers bij de koffie en een heerlijk uitgebreid lunchbuffet. Ontmoet andere ondernemers in een natuurlijke omgeving, laat je creativiteit de vrije loop op deze inspirerende plek en ga met een prachtige website en een blij en trots gevoel naar huis.

          De volgende data staan op de planning:

          VRIJDAG 26 APRIL VOL!
          VRIJDAG 17 MEI
          VOL!
          VRIJDAG 28 JUNI

          Deze dag gaat normaalgesproken 1297 kosten. Nu bied ik hem aan voor de prijs van maar 797!

          Let op! Er mogen maximaal 4 deelnemers meedoen en je officiële aanmelding is geldig na betaling. Geef bij je bestelling aan welke dag je wil komen.