Logo Essie Vormgeving & Websites

Bekijk hieronder voorbeelden en ervaringen van anderen:

Bekijk hieronder voorbeelden en ervaringen van anderen:

Anke - Branding overzicht

Echt ideaal en super tof dat mijn website er in 1 dag stond! Esther en ik hebben via Zoom een hele dag gewerkt aan mijn website en ze heeft me alles laten zien, zodat ik nu mijn site zelf ook kan bewerken.

Daarnaast heeft ze me geholpen met mijn logo. Esther is erg creatief en het leek alsof ze mijn gedachten kon lezen; ik had een idee, zij kwam ermee! 😉 Ze keek naar mijn persoonlijkheid en mijn wensen, zodat er nu iets staat waar ik trots op ben.

Een vriendelijk en zorgvuldig persoon waar ik erg goed mee heb kunnen samenwerken. Mocht je iemand zoeken die mét jou een logo en website maakt, dan zou ik zeker een pakket bij Essie goes… afnemen!

Anke de Groot

Anke de Groot Coaching

Anita van der brugge - website

Als je een eigen onderneming start sta je er natuurlijk niet alleen voor. Er zijn geweldige professionals om je heen die je kunnen ondersteunen. Van te voren weet je nooit precies hoe dit uitpakt, achteraf wel! En achteraf kan ik zeggen dat het geweldig was (en is) om alles op het gebied van branding samen te doen met Esther Quakernaat! Samen maakten we mijn logo, mijn website en tot slot een uitgebreide branding design, bestaande uit een basispresentatie, offertesjabloon en infographic. Esther heeft mij bij elke stap uitgelegd hoe ik zelf wijzigingen aan kan brengen en hoe ik zelf mijn website kan bewerken. Natuurlijk kan ik altijd bij haar terecht, maar ik zou het evt. ook zelf kunnen! Precies wat ik nodig heb!

Anita van der Brugge

Circle line

Laura Elsman Website
Als online videocoach dacht ik al een paar jaar: “ik wil een nieuwe website voor mijn onderneming, maar hoe en bij wie?” Ik twijfelde omdat het mij een hele toestand leek om over te schakelen… nieuwe foto’s te moeten maken… een nieuw systeem… bezwaar op bezwaar!
Tot ik de vrolijke posts van Essie goes… voorbij zag komen. Ik zag dat zij mooie websites maakte en opeens viel het kwartje: dit wil ik ook!!
Esther heeft mij geholpen bij het vinden van het juiste ontwerp, het leren maken en onderhouden van mijn website en de juiste fotograaf. Samen knopen doorhakken, doorpakken en gaan!
Het resultaat voor mijn video academy is geweldig en ik kan niet wachten om mijn nieuwe website met de wereld te delen!
Laura Elsman

Video Coach LOV Academy

Judith v Benthem Websites & Branding overzicht

Wauw wauw wauw!
Wat ben ik blij dat ik gekozen heb om met Esther mijn website te gaan maken! Het was een heus feestje om met haar samen te werken.
Iedere keer ben ik met veel plezier naar jou te gereden, en met een big smile weer terug naar huis Wauw wát ben ik blij met het resultaat! Zo geweldig hoe je steeds snapte wat ik bedoelde en hebt neergezet wat ik in mijn hoofd had! Een dikke vette shout out naar jou Esther!!” Echt een topper in jouw vak!
In januari 2022 de knoop doorgehakt, na veel te lang alleen getobt te hebben. Ik had inmiddels zoveel stress van het bouwen van mijn eigen website… en ik had na een jaar bezig te zijn geweest nog net zoveel als toen ik eraan begon, niks! Toen ik dit met een klant deelde, vertelde hij over jou en ik ben eigenlijk meteen gaan volgen. Na een “noodkreet” gestuurd te hebben in het contact formulier, belde Esther mij al snel en dat was het begin
Binnen no-time hadden we een logo, mijn huisstijl én een website! Man wat ben ik blij met het resultaat!
Ik ben je super dankbaar!

Judith van Benthem

Moment Massage en Hormoon Balans

Roderick Websites & Branding overzicht (1)
Blij verrast over de snelheid en kwaliteit waarmee ik een nieuwe website heb kunnen bouwen. Esther is enthousiast, creatief en heeft de expertise in huis zodat ik snel een mooie site neer kon zetten voor Bewust vaderschap.
Het voordeel van het VIP pakket is dat ik nu nog meer heb geleerd zodat ik zelf dingen kan oplossen en niet altijd afhankelijk ben van een externe partij. Ook de digitale leeromgeving als naslagwerk en dat ik voor vragen nog steeds terecht kan. Super! Bedankt Esther.
Roderick Timmermans

Trainer en coach Bewust vaderschap

TreeClix - website

Wat was het fijn te sparren en knallen met Esther. Gewoon in 1,5 dag een compleet plaatje gemaakt voor mijn nieuwe product en merk. Alles staat als een huis én ik kan ten alle tijden alles zelf aanpassen. Ze denkt mee, in- en outside the box. Echt een topper!

Jolanda van der Leeden

TreeClix & Empire Saddles

Shirley Smid website overview

Esther van Essie goes… heeft mij geholpen om mijn website te bouwen en te lanceren. De samenwerking met Esther was in 1 woord grandioos!

Mijn website straalt echt uit wie ik ben en waar ik voor sta. Mijn ideeën samengevoegd met de technische ervaring van Esther (en veel meer! – zij denkt ook op praktisch gebied met je mee), heeft geleid tot een prachtige website.

Ik ben dan ook heel blij & dankbaar en ik kan jou alleen maar aanraden om met Esther in zee te gaan! Niet letterlijk dussss hé!

Neem gerust een kijkje op mijn website www.shirleysmid.nl en oordeel zelf!

O ja, en dit is allemaal ontstaan in een Online Samenwerking, zo tof dat dit allemaal mogelijk is!

Good luck & bye bye!
Shirley Smid

Shirley Smid

VA & Administratie

Honneurs website overzicht 3 phones

Toen ik de toffe website van mijn zusje zag (die ze samen met Esther gemaakt had), wist ik; bij Esther moet ik zijn!

Zo gezegd, zo gedaan ;-). Esther reageert snel en is laagdrempelig dus de communicatie vond ik heel fijn. Ik had nog maar weinig verstand van websites, maar Esther nam mij “bij de hand” en vertelde me precies wat ik moest doen om uiteindelijk samen met haar mijn website te gaan bouwen.

Uiteindelijk hebben we in 2 halve dagen, mijn hele site gemaakt. We hebben het via Zoom gedaan en dat ging super. Zij deelde haar scherm dus ik kon zien wat ze deed en ik kon direct mijn vragen stellen. Ook werd de Zoomsessie opgenomen dus die kon ik later nog terugkijken, super handig! Ik heb veel geleerd van Esther en ze heeft mij enorm goed geholpen.

Naast haar kennis, is ze ook een leuke persoonlijkheid om mee samen te werken; gezelligheid én hard werken, gaan bij haar hand in hand!
Marina Curvers

Honneurs

Healthsome - Branding overzicht

Ik ben pas voor mezelf begonnen en wist echt niet waar ik moest beginnen met mijn huisstijl en logo en al die dingen. Ik wist niks van design of ontwerp en hoe je dat moest aanpakken.

Het begon met een paar uur samenwerken om mijn logo en visitekaartjes te maken. Essie heeft alles heel duidelijk uitgelegd en nu heb ik al vanalles zelf ontworpen, zoals een flyer. Ik had echt nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Echt superblij mee!

Ik was er zo blij mee, dat ik ook met Esther in één dag mijn website heb gebouwd. Nou ja, met… Esther heeft hem gebouwd, maar heeft me er stap voor stap in meegenomen en gelijk heel veel dingen uitgelegd. Daar heb ik nu nog steeds profijt van! Door Essie’s uitleg kan ik mijn website zelf onderhouden, dingen toevoegen/verwijderen of aanpassen.

Het is echt super fijn om de dag te beginnen met niks en hem dan te eindigen met een fantastische website!

Ik kan echt iedereen aanraden om een pakket bij Essie goes af te nemen!

Savannah in 't Veld

Healthsome

Branding Website Overzicht Evelien Vaags

Ik zag er ontzettend tegenop om mijn hele website, logo en branding zelf te ontwerpen, maar ik wilde wel professioneel voor de dag komen, mijn eigen energie en identiteit in mijn uitstraling en website terug te laten komen zonder een mega bedrag hiervoor te hoeven investeren.

Daarvoor moet je absoluut bij Esther zijn! Ze heeft zowel mijn logo, website en branding voor social media ontworpen. Wat ik ontzettend fijn en uniek vind aan haar is dat je letterlijk samen met haar je website, branding en logo creëert waar jij blij van wordt. Je hebt volledig je eigen energie erin zitten want Esther weet jouw eigen persoonlijke wensen haarfijn te vertalen naar beeld en tekst. Ik ben ontzettend blij en trots op het eindresultaat en zou haar iedereen aan raden! Ook de snelheid waarop een gehele website en branding staat is echt uniek en snel, daarnaast is Esther ook nog eens een ontzettend prettig en gezellig persoon om mee samen te werken.

Kortom gooi al je twijfels overboord en je zult er geen spijt van krijgen.

Evelien Vaafs

Holistisch lifecoach

Lieve berichtjes en leuke foto’s en filmpjes van hoe werken met mij werkt ;-): 

Lieve berichtjes en leuke foto’s en filmpjes van hoe werken met mij werkt ;-):

review maren website
Mieke Zwang
Review Evelien ZZP Quick start pakket logo digitaal visitekaartje
Evelien Vaags review
Shivani review
Evelien vaags review compliment
Review Erika samen Website bouwen
review website maken judith
judith
Essie en Juud review
Essie en Juud review
Ida review
Ida review
Review Onno website
Onno review
Ida review
Callista branding
Callista branding
Willy-en-Essie-in-salon-Callista-LR
You rock
Anke review Essie goes
Hilly3
Anita review
Anita en Essie Zoom
Essie-en-Hilly-logo-huisstijl
Hilly reactie logo huisstijl
Hilly samen logo en huisstijl maken
Hilly logo huisstijl
review onno
Samenwerkingsdag 4 dames aan bartafel

Samenwerkingsdag Wordpress Divi

Review Trudemieke
Review Elke samenwerkingsdag
Reacties onder post samenwerkingsdag
Linkedin reacties eerste keer samenwerkingsdag
Trudemieke samenwerkingsdag
review judith
Anke review Essie goes
Anke Esther Quakernaat essie goes
Essie goes Anke
Anke fb
Anita review
Janneke review logo
Anke review essie goes

Hieronder een opname van hoe ik met Anke via Zoom haar visitekaartje en e-book maak in Canva:

Hanneke
Sjors linkedin
Review Onno website
Janneke review
Anke website bouwen instagram essie goes
Anke e-book
Review Mieke website
Anja review instagram essie goes
Anja Linkedin review Essie goes
Anja story insta essie
Savannah review 2
Essie Savannah Logo Huisstijl Website
Savannah story 1
Savannah story 2
Savannah review fb 1
Savannah mail
Savannah review google
essie en savannah linkedin
Savannah Essie goes
Stiefplan review fb
Nicole
Jolanda review LInkedin
Essie en Jolanda
Anne mail review
Anne mail reactie
Anne mail reactie

Hieronder een opname van hoe ik met Anne haar moodboards bespreek.

Logo en visitekaartje maken insta2
Marcella mail
marcella
Marcella review google
Marcella
Marlijn google

Hieronder een opname van hoe ik met Marlijn via Zoom haar complete Brandoverzicht bespreek en haar uitleg hoe zij zelf verder aan de slag kan met de templates:

Marlijn branding logo
Miranda review fb
ontwerpbegeleiding Miranda Essie
Miranda linkedin