Bedankt dat je zojuist mijn gratis e-book hebt aangevraagd met daarin de 10 stappen naar een passende huisstijl voor jou. Je ontvangt hem binnen 5 minuten in je mailbox. Zie je hem niet? Check dan even je spambox. Helaas komt ‘ie daar soms in terecht.

Voordat je gaat wil ik je vragen nog héél even te wachten en onderstaand filmpje te bekijken terwijl je wacht op je e-book.

 

Want je hebt dit e-book vast met een goede reden aangevraagd. Waarschijnlijk ben je een startende ondernemer en kun je niet wachten om met je business aan de slag te gaan. Maar dan wél graag met een professionele uitstraling!

Mijn e-book gaat jou zéker verder helpen! Alleen daarmee heb je nog niet je huisstijl staan. Het geheime wapen om daar ook daadwerkelijk zelf te mee aan de slag te gaan is… CANVA!

Canva is een gratis en is super gebruiksvriendelijke ontwerpprogramma voor niet ontwerpers. Tenminste… wie weet ben jij wel een natural born talent 😉 en hoef je alleen nog maar even te weten hóe…

En dat leg ik je graag uit in mijn CANVA Masterclass video training.

Word een Design Diva!

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd wéét ik dat jij klaar bent voor deze volgende stap. Dat jij nu écht serieus aan de slag wilt met je huisstijl. Zodat jij je business eindelijk professioneel aan al je (potentiële) klanten kunt laten zien. Jezelf zichtbaar durft te maken. Want met een professionele uitstraling voel jij je zelfverzekerd en doordat je dat dan ook uitstraalt, trek je automatisch de juiste klanten aan. Tijd om te knallen dus!

Om die reden wil ik je mijn uitgebreide CANVA Masterclass video training aanbieden.

Want geloof mij; zelfs als je niet technisch of creatief bent, kun jij zélf je eigen ontwerpen maken en zo een professionele uitstraling creëren. Dat is wat ik elke startende ondernemer wil laten zien. Jij kunt zelf je huisstijl maken en je eigen brand creëren. Dát is mijn missie!

Wil jij meteen aan de slag?

Design Diva witte bg

Doe mee met de Canva masterclass video training

Wil jij z.s.m. aan de slag met je huisstijl? Dan bied ik jou deze uitgebreide CANVA Masterclass video training nu aan voor maar € 27,-. In plaats van € 49,- waarvoor hij op mijn website staat. Dus voel jij dat dit is wat jij wilt? Wacht dan niet langer. Want het moment om te starten is nooit volgende week of volgende maand, maar NU.

Deze Canva Masterclass is perfect voor als jij net gestart bent of als je voor jezelf wilt gaan beginnen, maar…

blijft hangen en geen steek verder komt omdat:

 • Je wéét dat je een professionele uitstraling nodig hebt, maar je echt géén idee hebt waar je überhaubt moet beginnen met een logo & huisstijl. Laat staan al die andere dingen die je nodig hebt om jezelf goed in de markt te zetten en zichtbaar te maken.
 • Je alleen maar zit te googlen en nog eens zit te googlen en nogeens naar voorbeelden van anderen zit te kijken, maar er zijn zoveel stijlen, kleuren en soorten, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
 • Je net gestart bent en toevallig per ongeluk nu nog net ff geen duur reclamebureau geld op je bankrekening hebt staan.
 • Je er sowieso geen torenhoge kosten aan uit wilt geven, omdat je al zoveel andere kosten en weinig inkomsten hebt als starter.
 • Je geen geduld hebt om te wachten op een ontwerper om het voor je te maken want die weten toch nooit precies wat je bedoelt.
 • Je zelf al aardig in je hoofd hebt wat je wilt, maar niet weet hoe je het professioneel kunt uitwerken.
 • Je gewoon heel graag zélf je eigen ontwerpen wilt maken, alleen niet weet hoe.
 • Je gewoon liever vandaag dan morgen nog aan de slag wilt, maar even een zetje in de goede richting nodig hebt van een pro.

In de Canva Masterclass video laat ik je zien:

 • Hoe jij supersnel wegwijs wordt in Canva.
 • Hoe je voor alles wat je maar wilt prachtige sjablonen kunt gebruiken.
 • Hoe je helemaal zelf een ontwerp kunt maken.
 • Hoe je foto’s kunt uploaden, kunt bewerken en op verschillende manieren kunt gebruiken.
 • Hoe je teksten zet en de juiste combinaties van lettertypes kunt maken.
 • Hoe je overzichtelijke mapjes aanmaakt.
 • Waar je allemaal supermooi beeldmateriaal, video’s, illustraties en gifjes kunt vinden die je rechtenvrij mag gebruiken in je ontwerpen.
 • Dat je kunt kiezen uit heel veel mooie achtergronden en patronen.
 • Hoe je al je huisstijl elementen overzichtelijk bij elkaar zet.
 • Waar je op moet letten als je iets wilt downloaden, delen of laten drukken.

En zo kan ik nog wel even doorgaan… 😉 Ik laat je alles zien! Want Canva is niet moeilijk. Alleen moet je wel nét even weten waar alles zit. Deze video bespaart je een hoop uitzoektijd die je natuurlijk véél liever besteedt aan het bouwen van je business.

Design Diva tip!

Speel de video af terwijl je in Canva alle functies ontdekt. Ga met me mee op reis door Canva en ontdek de ontwerpwereld die voor je open ligt. Op die manier leer je binnen no-time alle do’s & dont’s.

Na het volgen van de Canva Masterclass video kun jij:

 • Zelf je eigen ontwerpen maken, wat je maar wilt!
 • Je eigen huisstijl & brand creëren.
 • Je eigen designs inzetten voor je branding en marketing.
 • Je ontwerpen laten drukken of online gebruiken.
 • Zelfverzekerd klanten aantrekken met professionele vormgeving.

Doe mee met de Canva masterclass video training

Wil jij z.s.m. aan de slag met je huisstijl? Dan bied ik jou deze uitgebreide CANVA Masterclass video training nu aan voor maar € 27,-. In plaats van € 49,- waarvoor hij op mijn website staat. Dus voel jij dat dit is wat jij wilt? Wacht dan niet langer. Want het moment om te starten is nooit volgende week of volgende maand, maar NU.

Essie wie?

Hi, ik ben Esther Quakernaat maar iedereen noemt me altijd Essie. Vandaar… ;-).

Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever en heb altijd bij reclamebureu’s en drukkerijen gewerkt. Sinds 10 jaar run ik mijn eigen reclamebureau waarbij ik alle online & offline vormgeving doe en websites bouw voor bedrijven. Ik heb dus inmiddels heel wat design ervaring en weet precies waar je op moet letten om jezelf als bedrijf goed neer te zetten.

Essie wat? Essie goes! 😉

Omdat ik heel graag (startende) ondernemers verder help op het gebied van branding en hun professionele uitstraling en ik merkte dat deze doelgroep het eigenlijk vaak graag zelf wil doen, maar niet de kennis heeft, begeleid ze persoonlijk (1-op-1, via workshops, via video of online) bij het maken van hun eigen ontwerpen (in Canva) en bij het bouwen van hun website (in WordPress Divi). 

Ondernemers helpen goed voor de dag te komen is mijn missie! Wil jij het ook graag zelf doen? Maar ben je klaar met zelf uitvogelen hoe alles werkt en daar onnodig veel tijd aan kwijt te zijn? Dan sta ik graag voor je klaar want… Zelfstandig ondernemen betekent níet dat je alles alleen hoeft te doen!

Xx Essie

Doe mee met de Canva masterclass video training

Wil jij z.s.m. aan de slag met je huisstijl? Dan bied ik jou deze uitgebreide CANVA Masterclass video training nu aan voor maar € 27,-. In plaats van € 49,- waarvoor hij op mijn website staat. Dus voel jij dat dit is wat jij wilt? Wacht dan niet langer. Want het moment om te starten is nooit volgende week of volgende maand, maar NU.

Reacties van Design Diva’s die je zijn voor gegaan:

Ik ben pas voor mezelf begonnen en wist echt niet waar ik moest beginnen met mijn huisstijl en logo en al die dingen. Ik had wel wat kleuren in mijn hoofd, maar dat was het dan ook wel. Ik wist echt niks van design of ontwerp en hoe je dat moest aanpakken. Essie heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Ik vond dat zo fijn, dat ik meteen bij Essie een paar pakketten heb gedaan en nu heb ik al vanalles zelf ontworpen, zoals een flyer. Ik had echt nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Echt superblij mee!

Savannah in 't Veld

Healthsome

Dit was precies wat ik zocht. Ik had zelf al ideeën en wilde graag de basis weten van hoe ik zelf mijn designs kon gaan maken. Het ontwerpen in Canva is echt geweldig en Esther legde alles heel duidelijk uit. Ze heeft me in haar pakketten ook nog geholpen met mijn logo en visitekaartje. Ik kon ik er daarna thuis zelf verder mee aan de slag. Helemaal top!

Anja van Elteren

Guts to market

Mijn hoofd liep over van ideeën, maar in die chaos moest wat structuur komen. Esther werkt met een tool “Canva” en ze liet mij de mogelijkheden zien. Zo kan ik zelf voortaan ook mijn eigen ontwerpen maken. Super handig!

Miranda Vonk

Yr-Guidance